| Litter star world |
Ramadhan is BACK !!
Monday, 8 July 2013 • 03:54 • 0 comments


Ramadhan is back guyss !!! Yippiy ~ cepat jea masa berlalu , tup tup x lame g nak puase !! Tak sabar nak sahur pgi , tadarus kat sekolah ~ Okay guys, You all dah habis ganti puase belom ?? xD hahaha... Biar rahsia kan ? Time puasa mmg akn penat tp tulaa pahala yang kita dapat.. :) 

Time puase jangan ade yang mengeluh tak larat & lapar yeeeeeee xD nanty sebut bnyak kali boleh batal youu ~ hehe,, Emm.. taktaw nak cakap ape, yang penting SELAMAT BERPUASE TO MUSLIM xD Oh tak lupa jugak kpda PMR victims, you all punya trial x lame lagi right ? Good luck guys ~ This year i'm freee daaa , No more PMR ! Serabut kpla je :D Tp masuk form4 ni pun bukannye senang.. Addmath, Akaun, Ekonomi -.- grr ~ Malas ahh nak fkir.. Lainlah masuk darjah satu kan :P hehe.. 

Okay! Have fun :D Byeee !

p/s : Saya budak penang ! Penang harini cuti ! Sila jeles ~ kuang2 ~ :3 

Chiaaaaaawwwww -.- 


PAST
The star owner
Bounjour Alls ! Represent , I'am Nina Amira, Just call me NINA. Welcome to My stage . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . For those who want to know about me , please click the button " ABOUT " for further information. Thanks guys ! Oh ya, don't forget to follow me at FB or TWITTER ? Love u much ! xoxo Change it Mood : I'm Bored -.- Status : Me know me cute :p Proud beling MUSLIM :D ..
TALKIE TALKING

"
"

FOLLOWERS


UPDATE STATUS

>> Blogskin baru
date : NOW
at:10 am


>> Awok comel sangat
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Tudung Bawal Bercorakkan ABSTRAK !
  • Bahagiamu Deritaku !!
  • Geramnya AKU !!
  • Bola Jaring For This Year
  • Sedihh Hoii !!
  • Gembira Sedikit Selepas Tension !!
  • Mampus Aku !!
  • Happy Birthday Ibu !!
  • Terok Kah ?
  • First Day !!

  • CREDIT SECTION

    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!